Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Philippe Coutinho forklarer sin jubelscene

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 19. april 2019


Philippe Coutinho forklarer sin jubelscene

Philippe Coutinho startede på banen tirsdag aften, da FC Barcelona tog imod Manchester United i Champions Leagues kvartfinale. Her scorede Coutinho til 3-0 efter et brag af et langskud og jubelscenen fra brasilianeren skabte undren rundt omkring. For hvad mente han helt præcist?

Nu har han været på Twitter, hvor han har uploadet et billede af sig selv fra kampen mod Manchester United med følgende tekst:

- Vi skal aldrig lytte til folk, som kun er ude på at demotivere os. De forsøger kun at fjerne vores fokus fra det, som vi bør fokusere på. Aldrig i mit liv har jeg været respektløst over for andre - på eller uden for banen, skriver Coutinho på Twitter.


Jubelscenen fra Coutinho bestod i, at han lukkede sine øjne og stak en finger i hvert øre for at vise, at han ikke lytter til de folk, som forsøger at fjerne hans fokus og demotivere ham. Han fik mod Manchester United vist sig fra sin bedre side, men før han for alvor får vundet folks tillid efter en skuffende sæson, kræver det helt sikkert flere kampe i træk med godt spil.

Coutinho er blandt verdens dyreste spillere og i omklædningsrummet er han faldet godt til ligesom ledelsen har 100 procent tillid til ham. Også Ernesto Valverde stoler på sin brasilianer, som spiller et hav af kampe. Nu er håbet, at han kan ride videre på den positive bølge fra kampen mod Manchester United.

Philippe Coutinho forklarer sin jubelscene
Læs også
- Vildt rygte: Coutinho udlejes til Liverpool
- Agent: Barcelona vil ikke sælge Coutinho
- Coutinhos mærkværdige rekord i 2018/2019
- Coutinho og Arthur håber på Neymar
- Coutinho førte an i brasiliansk Copa-sejr


Ugens mest læste

Seneste nyheder