Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi er igen rundens spiller i Champions League

Champions League - 19. april 2019Messi er igen rundens spiller i Champions League

Lionel Messi er uden tvivl verdens bedste spiller i denne sæson. Han går forrest når det gælder, han underholder publikum, han assisterer og scorer mål på samlebånd. Ingen er i nærheden af ham i denne sæson og efter tirsdagens præstation mod Manchester United, kan han igen lade sig hylde sig rundens bedste spiller i Champions League.

UEFA har i dag sat Messis navn på førstepladsen over kvartfinalens bedste fodboldspiller. Det første mål opstod efter en løs bold, som han opsnappede før han sendte kuglen mellem benene på Fred og siden med en perfekt afslutning gjorde det til 1-0. Målet til 2-0 var et drop af De Gea, men ikke desto mindre endnu et mål af Messi.

Messi var også involveret i det tredje mål, da det var hans forrygende aflevering, der åbnede United op. Alba lagde bolden af til Coutinho, som bragede den videre op i hjørnet og således vandt FC Barcelona 3-0.

Nu skal Messi forsøge at ride videre på bølgen når Liverpool er næste modstander. Her skal FC Barcelona spille den første kamp hjemme mens man slutter af på Anfield, hvor atmosfæren helt sikkert kommer til at koge fuldstændig. Derfor kræver det en god præstation på hjemmebane, så man har lidt at giv af på udebane - for Liverpool skaber altid chancer på eget græs.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder