Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig afviser at blive udlejet

Transfermarked - 7. maj 2019Riqui Puig afviser at blive udlejet

Riqui Puig ligner en spiller med en stor fremtid foran sig i FC Barcelona. Han høster roser hver gang han viser sig frem for førsteholdet og på B-holdet gør han et glimrende stykke arbejde. Hos den sportslige ledelse i FC Barcelona overvejer man situationen nøje.

Om der bliver plads til Puig på førsteholdet i næste sæson er endnu ikke til at vide. Omvendt tror man på, at han udvikler sig endnu bedre ved at spille mod endnu bedre modstandere og derfor har en lejeaftale til en La Liga-klub været inde i billedet. Puig selv tror dog ikke på, at det er den bedste løsning.- Jeg håber på, at jeg kan blive forfremmet til førsteholdet, men det er ikke op til mig at beslutte det. Det gør klubben. Hvis jeg skal spille endnu en sæson med B-holdet, så gør jeg gerne det. Men jeg vil ikke ud på en lejeaftale. Jeg forlader kun Barca hvis de presser mig ud, fortæller Puig.

- Mine tidligere holdkammerater forlod klubben fordi de ikke så en fremtid her, og de følte, at de skulle afsted. Det er gået godt for nogle af dem, men de fortæller mig, at min stil passer til FC Barcelona. Jeg kan spille for et andet hold, men med min spillestil er det bedste at jeg bliver her. Jeg ønsker mig en lang Barca-karriere.

Puig er bare 19 år men viser allerede storspil på FC Barcelonas midtbane når han får chancen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder