Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets: Undskyld til alle vores fans

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 8. maj 2019




Det var en rørt og bitter Sergio Busquets, der talte med den spanske presse efter tirsdagens 4-0-nederlag til Liverpool, der sendte FC Barcelona ud i mørket - ud af Champions League. Sergio Busquets havde svært ved at forstå, at FC Barcelona-mandskabet kunne levere så dårlig en indsats, når der var en Champions League-finale på spil.

- De var så meget bedre end os. Det er rystende. Jeg er tom for ord lige nu, men jeg forsøger alligevel at tænke kampen igennem. Vi kunne ikke spille os ud af deres høje pres. De kom bedre ud til kampen. Vi havde chancerne til at score det forløsende mål, men vi var alt for uskarpe foran mål, sagde Sergio Busquets.

Han var tydeligvis meget rørt, for FC Barcelona-mandskabet havde sigtet højt efter Champions League-trofæet i denne sæson.

- Undskyld til alle vores fans. De har virkelig ikke fortjent dette. Vi leverede en forfærdelig indsats mod Roma i sidste sæson. I aften gjorde vi det samme. Jeg undskylder mange gange, for det er uacceptabelt. Vi gik all in på at vinde Champions League efter det smertefulde nederlag i sidste sæson. Indsatsen i aften er ikke en FC Barcelona-spiller værdig, sagde Sergio Busquets efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Undskyld til alle vores fans

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder