Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca kan spare 187 mio. kr. på Coutinho-salg

Transfermarked - 11. maj 2019




Coutinhos uforløste ophold hos FC Barcelona har nu fået klubben til at tænke længere ud i fremtiden. Har han mere at byde på, eller har han nået et punkt, hvor han ikke ikke længere har mere at byde ind med? Det skal vurderes i de kommende dage og uger og alt peger i retning af, at han kommer på transferlisten.

Hvis FC Barcelona får solgt Philippe Coutinho denne sæson, så sparer de 187,5 millioner kroner. Det gør de på grund af de mange klausuler i hans kontrakt efter han rykkede fra Liverpool til FC Barcelona. Her blev det aftalt, at Liverpool ville modtage 300 millioner kroner i variabler baseret på FC Barcelonas succes.



Sådan skal de 300 millioner kr. inddeles
37,5 mio. kr: Champions League-kvalifikation første sæson
37,5 mio. kr: Champions League-kvalifikation anden sæson
37,5 mio. kr: Spille 25 Barca-kampe
37,5 mio. kr: Vinde Champions League
150 mio. kr: Spille 100 Barca-kampe

Ovenstående svarer til 300 millioner kroner, som Liverpool potentielt kunne se frem til. Men det er kun de tre første punkter, som hidtil er blevet opfyldt. Coutinho har spillet 74 Barca-kampe og derfor kan Liverpool endnu ikke hæfte for de 150 millioner kroner. Desuden har han ikke vundet Champions League med Barca hvorfor der skal smækkes 37,5 millioner kroner oveni hvilket løber op i 187,5 millioner kroner.

Det beløb kan FC Barcelona således spare ved at sælge ham videre denne sæson og det er også en slags penge som bliver sat med ind i vurderingen af Coutinhos fremtid. Han har ikke leveret meget på Camp Nou og han har bestemt ikke trådt i karakter i de store kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kan spare 187 mio. kr. på Coutinho-salg

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder