Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kæmpe udrensning: 10 spillere skal sælges

Transfermarked - 12. maj 2019Kæmpe udrensning: 10 spillere skal sælges

Sidste sommer købte FC Barcelona ind i håbet om at kunne forbedre truppens bredde så man kunne kæmpe med om trofæerne helt til sidst. Det holdt da også næsten, da men egentlig kun manglede at være med i Champions League-finalen, som desværre var det vigtigste trofæ i denne sæson. Og det glippede med et brag af en katastrofe på Anfield.

Grundet den massive indkøbspolitik under ledelse af præsident Josep Maria Bartomeu må det ventes, at en stor håndfuld spillere forlader klubben til sommer. Langt de fleste giver god mening, da de er aktive for Barcelona, men slet ingen tillid har fra træner Valverde, som ikke får noget som helst ud af dem.Følgende 10 spillere er på vej ud
Kevin-Prince Boateng (lejet)
Jeison Murillo (lejet)
Denis Suárez (udlejet)
Philippe Coutinho
Samuel Umtiti
Thomas Vermaelen
Jasper Cillessen
Malcom
Ivan Rakitic
Rafinha

Valverde har ikke formået at hive noget som helst ud af hverken Boateng eller Murillo hvorfor de ventes at tage tilbage til deres respektive klubber. Denis Suárez er færdig for sæsonen med en skade, men han skal sælges til sommer for ikke at optage en plads i næste sæsons trup. Philippe Coutinho har ladet fødderne tale i denne sæson og har tydeligvis spillet sig selv ud i kulden - nærmest intet magisk er desværre kommet fra Barca-historiens dyreste indkøbd.

Samuel Umtiti er en uheldig sag. Han har været sprudlende for FC Barcelona og har virkelig været et røverkøb, men hans knæskade har sat ham langt tilbage og han virker meget mere sårbar over for fremtidig skader hvorfor klubben skal tage et sat hvis de vil beholde ham. Clement Lenglet gør det fremragende og med ankomsten af De Ligt ligner det et farvel til Umtiti.Vermaelen står foran et sikkert skifte til sommer, mens Cillessen med rette har bedt om lov til at skifte til en klub, der kan give ham mere spilletid. Malcom er kilden til mere indtægt. Han har ingen tillid fået fra Valverde og selvom han egentlig har spillet rigtig fint, så får han bare ikke lov til at komme ind i en rytme. Med en værdi på godt 40 millioner euro ventes han at blive solgt.

Ivan Rakitic afviste i går, at han var tæt på Inter, men i øjeblikket er intet lukket. Kroaten har været svingende i sine præstationer og det er på midtbanen, at man tit har tabt slaget. Rakitic vurderes til at være blandt de spillere, som ledelsen har kig på i forhold til at hente nogle penge ind. Frenkie de Jong er sikret fra sommer og dermed kan man lettere ofre Rakitic.

Rafinhas situation er ligesom Umtitis uheld. Selvom han har ild i øjnene når han er på banen, så har skader bare ødelagt hans karriere. Han er 26 år og er skadet over længere tid i hver eneste sæson. For et halvt år siden pådrog han sig en knæskade, som holder ham ude resten af sæsonen. Han er også en spiller, som skal afvikles.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder