Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Selvsikker Mbappe: Jeg har stadig 90 minutter

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. maj 2019
Selvsikker Mbappe: Jeg har stadig 90 minutter

Kylian Mbappe ligger ikke søvnløs om natten efter Lionel Messis to kasser mod Eibar i weekendens sidste La Liga-kamp, som jo betyder at den argentinske superstjerne er fire mål foran PSG´s unge kronjuvel i kapløbet om at vinde den europæiske topscorer-titel.

Messi fører den europæiske topscorerliste med fire mål ned til Mbappe på andenpladsen - et faktum som Mbappe valgte at joke med, da repræsentanter fra den franske PFA-komite spurgte ind til det tætte ræs med Barcas anfører.

- Ja, jeg går stadig efter at vinde Golden Shoe-titlen i år, sagde Mbappe, med henvisning til den kommende og sidste kamp i den franske liga, hvor PSG skal møde Reims.

- Jeg har stadig 90 minutter at gøre godt med og har intet at tabe.

- Men jeg lagde mig til at sove igen efter at have set Messi score to mål i weekenden, sagde den lettere sarkastiske 20-årige stortalent.

Selvom Messi er fire mål foran Mbappe på topscorer-listen, er Den Gyldne Støvles pointsystem baseret på UEFA´s koefficient-liste - som i sidste ende betyder at Barcas største målscorer nu er seks point foran Mbappe.

Kylian Mbappe er det helt store samtaleemne i de franske medier, efter at talentet for nyligt luftede tanken om at forlade den franske hovedstad.

- Jeg har lært så meget hos PSG og er klar til at få endnu mere ansvar.

- Måske bliver det hos PSG eller hos en anden klub, hvis projektet tiltaler mig, fik den topscoreren i Ligue 1 udtalt til de franske medier.

Real Madrid skulle være meget interesserede at hente Mbappe til den spanske hovedstad, ifølge flere medier i Spanien og Frankrig.
Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder