Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Jeg var meget frustreret

Nyheder: Af Sajad Koftan - 6. juni 2019Messi: Jeg var meget frustreret

Historiens måske bedste fodboldspiller, Lionel Messi, har gang på gang beriget alverdens fodboldfans med sin enestående magi på banen. Men Barcas supermand har været langt nede i kulkælderen, beretter mediet SPORT.

- Fysisk har jeg det godt. Men mentalt var jeg både træt og frustreret efter at være blevet slået ud af Champions League. Gennem de seneste år har jeg ikke spillet så få kampe, som i denne sæson, så jeg har det godt fysisk, har Messi udtalt til SPORT.

I interviewet kom Messi desuden ind på moderne fodbolds udvikling, hvor den taktiske del af spillet har overtaget holdenes spillestil på banen.

- Det er svært at vinde kampe i moderne fodbold, da alle kampene er tætte opgør. Holdene pakker sig i eget felt og satser på kontra-angreb.

- Kun meget få hold vælger at angribe og spille fodbold, sagde Messi.

Den argentinske landsholdsstjerne skal forsøge at bryde pokal-forbandelsen med sit land, nu hvor den fodboldglade nation skal forsøge at hjemtage Copa America-trofæet - en turnering hvor Argentina skyder turneringen i gang på hjemmebane mod Columbia.

Kampen vises på TV3 Sport og fløjtes igang lørdag nat, den 14 juni klokken 24:00 - dansk tid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder