Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi: Jeg var meget frustreret

Nyheder: Af Sajad Koftan - 6. juni 2019




Historiens måske bedste fodboldspiller, Lionel Messi, har gang på gang beriget alverdens fodboldfans med sin enestående magi på banen. Men Barcas supermand har været langt nede i kulkælderen, beretter mediet SPORT.

- Fysisk har jeg det godt. Men mentalt var jeg både træt og frustreret efter at være blevet slået ud af Champions League. Gennem de seneste år har jeg ikke spillet så få kampe, som i denne sæson, så jeg har det godt fysisk, har Messi udtalt til SPORT.

I interviewet kom Messi desuden ind på moderne fodbolds udvikling, hvor den taktiske del af spillet har overtaget holdenes spillestil på banen.

- Det er svært at vinde kampe i moderne fodbold, da alle kampene er tætte opgør. Holdene pakker sig i eget felt og satser på kontra-angreb.

- Kun meget få hold vælger at angribe og spille fodbold, sagde Messi.

Den argentinske landsholdsstjerne skal forsøge at bryde pokal-forbandelsen med sit land, nu hvor den fodboldglade nation skal forsøge at hjemtage Copa America-trofæet - en turnering hvor Argentina skyder turneringen i gang på hjemmebane mod Columbia.

Kampen vises på TV3 Sport og fløjtes igang lørdag nat, den 14 juni klokken 24:00 - dansk tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Jeg var meget frustreret

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder