Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca har fået kolde fødder i målmandsbytte

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 22. juni 2019


Barca har fået kolde fødder i målmandsbytte

Samtlige spanske medier kunne i løbet af ugen fortælle om, at der var en total aftale mellem FC Barcelona og Valencia, som sendte Cillessen til Mestalla og Neto til Camp Nou. Men handlen er endnu ikke bekræftet og det er der angiveligt en god grund til.

Således mener FC Barcelona, at man i det lange løb gør sig bedre tjent ved at sælge Cillessen for penge, fremfor at bytte ham. Cillessen har vist sig at være en forrygende backup for Ter Stegen, og klubben mener derfor at man med mere tålmodighed kan finde en klub, som er klar til at byde 25-30 millioner euro for ham.

Benfica var oprigtigt interesseret i Cillessen, som også accepterede de private vilkår i kontrakten, men FC Barcelona valgte at afvise, da de ønskede et højere bud. Den kunne Benfica ikke være med på, og portugiserne trak sig derfor fra handlen hvilket fik Cillessen til at stikke til FC Barcelonas grådighed.

Siden er Valencia kommet ind i billedet og de mener at de kan bytte sig til Cillessen. Den var Barca også klar på, men inden at aftalen kom helt i hus, skulle catalanerne have trukket sig, da de hellere ser penge komme ind på kontoen for Cillessen.
Læs også
- Officielt: Barca bekræfter Cillessen-salg
- Officielt: Cillessen rykker til Valencia
- Total aftale: Cillessen og Neto bytter klub
- Cillessen: Transfermarkedet er skørt
- Skuffet Cillessen: Vil glemme dette år


Ugens mest læste

Seneste nyheder