Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dommeren taler ud efter Brasilien-Argentina

Copa America 2019 - 10. juli 2019Dommeren taler ud efter Brasilien-Argentina

Lionel Messi og Argentina blev slået ud af Copa America 2019 til de senere vindere fra Brasilien. Semifinalen blev ikke som argentinerne havde ventet, og efter kampen stod dommeren - desværre - for skud efter at have nægtet at se specielt to situationer igennem på tv-skærmen.

Sergio Agüero blev nedlagt af Dani Alves inde i feltet, men dommeren afviste. Otamendi blev sendt i jorden af Arthur inde i feltet, og også her valgte dommeren at vinke afværgende. Nu har dommer Roddy Zambrano talt ud om situationerne.

- Alt gik fint. Brasilien var overlegen i hele Copa America. Alle ved, at taberen skal kigge eftter en synder og i dette tilfælde pegede pilen på dommeren, fortæller han og følger op:

- Hvorfor viser man ikke billeder fra tidligere i opspillet? Før Agüero blev nedlagt begik han selv frispark. Herefter slog Brasilien kontra og scorede.

- Ved et hjørnespark er det kompliceret at holde øje med 18 spillere. Der bliver holdt, skubbet og råbt. Jeg så, da Otamendi lå i jorden, men jeg så ikke forseelsen. VAR kontrollerede det, og mente kun at forseelsen var i den grålige zone. Otamendi opsøgte selv kontakten og forsvarsspilleren gør, hvad an skal - men det er Otamendi, som opsøgte situationen.

Flere medier påpegede, at der blev mistet kontakt mellem dommer og VAR-rummet i løbet af kampen, da de to situationer ikke blev dømt, men det afviser dommeren klart og sætter spørgsmålstegn ved folks historier.

- Vi mistede aldrig kontakten. Jeg forstår slet ikke hvorfor folk opfinder den slags historier. Der var fin kontakt og alt er registreret.

Efter kampen blev dommeren skudt ned verbalt af Lionel Messi og det overraskede dommeren.

- Messi har dedikeret sit liv til fodbold og jeg har aldrig haft problemer med ham. For at være ærlig så var jeg overrasket over hans udtalelser, men alle har ret til at have sin mening.

I samme interview slog dommeren fast at hans mål er at blive udtaget til VM i Qatar.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder