Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqués klub kan møde Barca i Copa del Rey

Copa del Rey - 30. juli 2019




Gerard Piqué kan i løbet af næste sæson løbe ind i en unik følelse. Det er ikke længe siden, at han kunne annoncere købet af fodboldklubben FC Andorra og på rekordtid er Andorra rykket to rækker op hvorfor de rent potentielt kan løbe ind i FC Barcelona i Copa del Rey.

FC Andorra fik muligheden for at smide 3,3 millioner afsted for at overtage Reus' plads i Segunda B. Den mulighed udnyttede klubben, som efter en oprykning sneg sig yderligere en række op og nu kan få mulighed for at prøve kræfter med La Liga-klubberne i Copa del Rey.

Det kræver dog en præstation af de helt store, hvis de skal ende med en tur til Camp Nou. Først og fremmest skal de vinde kampen mod mestrene fra én af de tre andre sub-ligaer, som hører under Segunda B. Vinder de den kamp, går de videre til knock out-runderne i Copa del Rey.

I Copa del Rey skal de gå videre tre gange før de kommer til 32.-delsfinalerne, hvor FC Barcelona og de andre La Liga-hold træder ind i turneringen. Her skal der en lodtrækning til, hvor muligheden for at FC Andorra og FC Barcelona møder hinanden.

Som bekendt er Copa del Reys format ændret til den kommende sæson. Det betyder, at frem til semifinalen spilles der kun én kamp hvilket betyder, at returkampene er blevet skåret fra. Semifinalerne spilles fortsat med en returkamp mens finalen den 18. april 2020 som altid spilles over én kamp på et stadion der endnu ikke er kendt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqués klub kan møde Barca i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder