Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

De Jong kampens spiller - men han var utilfreds

Nyheder - 5. august 2019




Frenkie de Jong fik i går fornøjelsen af at starte på Camp Nou, da han løb på banen iført FC Barcelonas trøje mod Arsenal i Gamper-turneringen, som spilles over én kamp mod en udvalgt modstander.

Hollænderen spillede en glimrende kamp og blev efterfølgende kåret til kampens spiller. Derfor modtog han efter slutfløjt et trofæ, men han var ikke just tilfreds med præstationen.

- Jeg er glad sejren, men vi spillede ikke godt. Det gik langsomt og vi skal gøre det bedre. Mig selv inklusiv, kom det blandt andet fra De Jong efter opgøret.

Sommerferien har netop lagt sig og alle spillere kæmper netop nu med at komme i form. Barcelona har endnu to venskabskampe før det går løs i La Liga, hvor den første vigtige kamp bliver spillet.

Nu har spillerne et par dage til at komme sig før turen går til USA, hvor Napoli venter over to kampe. Her kommer De Jong helt sikkert til at spille en rolle i håbet om, at man kan spille ham ind i systemet før sæsonen for alvor går i gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong kampens spiller - men han var utilfreds

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder