Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong kampens spiller - men han var utilfreds

Nyheder - 5. august 2019De Jong kampens spiller - men han var utilfreds

Frenkie de Jong fik i går fornøjelsen af at starte på Camp Nou, da han løb på banen iført FC Barcelonas trøje mod Arsenal i Gamper-turneringen, som spilles over én kamp mod en udvalgt modstander.

Hollænderen spillede en glimrende kamp og blev efterfølgende kåret til kampens spiller. Derfor modtog han efter slutfløjt et trofæ, men han var ikke just tilfreds med præstationen.

- Jeg er glad sejren, men vi spillede ikke godt. Det gik langsomt og vi skal gøre det bedre. Mig selv inklusiv, kom det blandt andet fra De Jong efter opgøret.

Sommerferien har netop lagt sig og alle spillere kæmper netop nu med at komme i form. Barcelona har endnu to venskabskampe før det går løs i La Liga, hvor den første vigtige kamp bliver spillet.

Nu har spillerne et par dage til at komme sig før turen går til USA, hvor Napoli venter over to kampe. Her kommer De Jong helt sikkert til at spille en rolle i håbet om, at man kan spille ham ind i systemet før sæsonen for alvor går i gang.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

239,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder