Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Coutinho tæt på lejeaftale i Arsenal

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 6. august 2019Medie: Coutinho tæt på lejeaftale i Arsenal

Mens Arsenal-cheftræner Unai Emery til El Larguero fortalte, at Arsenal ingen interesse har i Philippe Coutinho, så forlyder det her til aften hos L'Equipe, at Arsenal rent faktisk er tæt på at kunne hente Coutinho på en lejeaftale for den kommende sæson.

Philippe Coutinho fik nok med muligheder i sidste sæson, men på intet tidspunkt lignede han en spiller, der var tæt på at gribe chancen. Derfor har han været blandt de varmeste navne til at forlade klubben denne sommer og med ønsket om at hente Neymar til FC Barcelona pønser klubben nu på at sende Coutinho videre.

Klubben er mest interesseret i at sælge Coutinho, men det kan gå hen og blive en lejeaftale, melder mediet. Således kan Barca slippe af med Coutinhos løn, og i stedet hente Neymar ind. Desuden rapporteres det, at Arsenal ikke får mulighed for at købe Coutinho fri efter næste sæson hvis de ønsker det. Det kan dog ikke afvises, at Barca om et år er interesseret i at sælge Coutinho og at Arsenal så køber ham.

Ifølge Sport kommer der flere nyheder i løbet af aftentimerne, men det er mere tvivlsomt.

Coutinho er netop landet i Miami sammen med resten af Barca-truppen, som gør sig klar til to kampe mod Napoli. Det kan dog ske, at en aftale falder på plads mens Coutinho er i USA hvorfor han må forlade truppen og rejse til England for at færdiggøre sit skifte.
Læs også
- Coutinho: Min beslutning var korrekt
- Hamann: Bayern bør ikke købe Coutinho fri
- Tottenham melder sig ind i kampen om Coutinho
- Så meget koster Coutinho pr. kamp for Bayern
- Bayern om Coutinho: Beslutter os senere


Ugens mest læste

Seneste nyheder