Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Junior Firpo svinede Messi til på Twitter

Nyheder - 9. august 2019




Junior Firpo havde denne sommer flere tilbud på hånden, men gjorde klogt i at afvente situationen da han hørte om FC Barcelonas interesse. Handlen kom hurtigt i stand og for nyligt fik han debut, da han spillede hele kampen mod Napoli.

Men skiftet fra Real Betis til FC Barcelona er ikke gået helt gnidningsfrit. Således kommer udtrykket 'Internettet glemmer aldrig' nemlig i brug igen, da nogle gamle tweets fra Firpo begyndte at dukke op på de sociale medier for få dage siden.

Firpo er blot 22 år, så han var meget ung, da han for syv år siden tog Twitter i brug for at svine Messi til. På daværende tidspunkt kendte ingen til ham og han tænkte aldrig på, at det ville få betydning. Men i dag er han holdkammerat med Messi, og han har allerede undskyldt selvom han kæder sine tweets sammen med, at man som 15-årig kan sige nogle dumme ting.

På Twitter skrev Firpo blandt andet 'Jeg kan brække begge Messis ben med ét spark'. Han skrev også 'Jeg er pisse ligeglad med om Messi bliver skadet. Jeg håber, han dør og stopper med at score mål hahaha'.

Firpo har siden da - også inden han skiftede til FC Barcelona - undskyldt og desuden slået fast flere gange, at Messi er i en kategoi for sig selv. Han fortæller, at man burde give Messi sin egen pris for at være den bedste og så give Ballon d'Or til den næstebedste blandt alle andre.

Desuden bekræfter Firpo, at alle i truppen har taget rigtig godt imod ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Junior Firpo svinede Messi til på Twitter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder