Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Junior Firpo: Svært at sige nej til Barca

Transfermarked - 27. februar 2022




Junior Firpo spillede forrygende for Real Betis og lignede endelig den spiller, som skulle overtage for Jordi Alba. Men Alba vandt igen. Ingen har i årevis kunne give Jordi Alba så meget konkurrence, at der reelt set har været tvivl om hvem der skulle være fast venstreback.

Jordi Alba har i årevis figureret på Barcas venstreback og i dag er han i superform med mål eller assist i fem ud af de seneste seks kampe. Junior Firpo er i dag i Leeds, men erkender, at hvis Barca banker på døren igen, så ville det være svært at sige nej.

- Jeg ville elske at være i Leeds i mange år, men huset vinder altid og jeg tænker på idéen om at vende tilbage til Real Betis. Jeg sagde ikke nej til Barca første gang og det ville være svært at sige nej anden gang, fortæller Junior Firpo og åbner altså døren for Barca således at klubben ved, at den har muligheden.

Det er dog mere tvivlsomt om Barca ser Junior Firpo som en mulighed. Han slog ikke igennem i Barca og havde langt flere svingende kampe end gode præstationer. Derfor blev han da også sendt videre. Til gengæld er venstrebacken en stor bekymring i Barca, da Jordi Alba bliver 33 år næste måned og desuden halter mere og mere efter i defensiven selvom han offensivt stadig sprudler.

I januars transfervindue var Barca ude efter Nico Tagliafico fra Ajax, men den hollandske klub afviste, da de ikke formåede at finde en erstatning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Junior Firpo: Svært at sige nej til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder