Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Napoli indleder kontakt med Junior Firpo

Transfermarked - 16. januar 2021
Medie: Napoli indleder kontakt med Junior Firpo

© FC Barcelona


Ronald Koeman har flere gange gjort det klart, at der er nogle spillere i truppen, som bør overveje sin fremtid, da de ikke får spilletid under ham. En af disse spillere er Junior Firpo, som udelukkende bliver brugt når de øvrige spillere skal aflastes. Han anses ikke for at være en decideret brik i Koemans puslespil.

Napoli har fulgt Firpos tid i Barca og italienerne er ifølge Sky Sport Italia indledt forhandlinger med Barca og Junior om en lejeaftale for resten af sæsonen. Barca er klar til at acceptere anmodningen såfremt Napoli godkender at betale Juniors fulde løn i hele perioden. Præcis som det er tilfældet med Carles Aleña da han tidligere på måneden rykkede til Getafe.

Junior Firpo har aldrig formået at give Jordi Alba konkurrence. Han havde en enkelt kamp, hvor han fik smækket nogle stærke indlæg ind i boksen, men ellers har det på ingen måde været ekstraordinært spil fra Junior og derfor er Barca klar til at finde en aftale, som kan give ham mere spilletid. For fremtiden satser man da heller ikke på Junior hvorfor man gerne sender ham til italiensk fodbold.

Hvis Barca ikke ønsker at slippe en spiller, men blot finde en klub, hvor spilleren kan få sig noget spilletid, så forsøger man altid at finde en spansk klub i La Liga, da man derved får erfaring, som kan bruges i Barca når man vender retur. Det er ikke tilfældet med Junior Firpo, som da heller ikke er afvisende over for at lade sig udleje til Napoli.

Der forventes minimal aktivitet fra Barca i transfervinduet, da man ikke når at få stemt ind præsident ind. Aleña og Firpo kan vise sig at være de eneste spillere, som udnytter transfervinduet i Barca.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder