Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Coutinho udlejet til Bayern München

Transfermarked - 17. august 2019Officielt: Coutinho udlejet til Bayern München

Fra sidelinjen i Bilbao kunne FC Barcelonas Guillermo Amor fortælle, at Barca og Bayern var nået til enighed om en lejeaftale af Philippe Coutinho. Men endnu manglede den endelige bekræftelse fra klubberne. Den er nu kommet: Coutinho spiller denne sæson til ende i tyske Bayern München.

- Bayern og Barcelona er blevet enig om en sæson-lang lejeaftale af Philippe Coutinho. Bayern har muligheden for at gøre aftalen permanent efter sæsonen. Coutinho forventes at lande i München i de kommende dage og færdiggøre skiftet, skriver Bayern på sin officielle hjemmeside.

- Jeg kan bekræfte, at Hasan Salihamidzic og jeg (Karl-Heinz Rummenigge) var i Barcelona sidste onsdag og vi kom til enighed med Barcelona omkring Coutinho. Vi har set ham an flere gange; navnet er ligegyldigt, det er kun kvaliteten, der interesserer os, fortæller Rummenigge.

- Jeg vil gerne takke Barca. Selvfølgelig skal vi stadig færdiggøre nogle detaljer, men vi er glade for at hente Coutinho til Bayern, følger Salihamidzic op.

Spanske medier mener at vide, at Bayern betaler 20 millioner euro for lejeaftalen og at de betaler Coutinhos fulde løn. Desuden menes det at de kan købe ham fri for 120 millioner euro når sæsonen slutter.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder