Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Godt nyt: Messi træner med bolden igen

Nyheder - 21. august 2019Godt nyt: Messi træner med bolden igen

Lionel Messi har haft en noget atypisk start på sæsonen. Efter en dårlig afslutning på sæsonen af FC Barcelona og et for tidligt exit i Copa America, tog Messi på en velfortjent sommerferie og tog derfor ikke med Barca til Japan, da det lå i hans sommerferie.

Da han vendte hjem var det tiltænkt, at han skulle med til USA og få spilletid mod Napoli, men i stedet gik han i stykker allerede i sin første træning efter sommerferien. Siden da har han arbejdet hårdt på at komme ovenpå igen og i går kunne han endelig træne på græs med bolden.

Man har set videoer af Messi i træningslokalet og senest hvor han knaldede bolde i målet på en sandbane. Nu har han taget det afgørende skridt mod sit comeback og meget tyder på, at han bliver udtaget til weekendens hjemmekamp mod Real Betis og får nogle minutter i benene.

På grund af sommerferien og skaden, så er det totalt udelukket, at han spiller hele kampen mod Real Betis. Derfor skal Valverde tænke sig godt om, da et nyt angreb skal formes. Coutinho er i Bayern München og Suárez samt Dembélé er skadet.

Kampen mod Real Betis spilles søndag aften og kan ses på TV2 Sport.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 20%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder