Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Afvist: Barca ville sælge Coutinho til City

Transfermarked - 7. september 2019Afvist: Barca ville sælge Coutinho til City

Philippe Coutinho er i dag på leje i tyske Bayern München. Ernesto Valverde bekræftede på et pressemøde, af brasilianeren havde besluttet sig for at forlade Barca straks som sidste sæson sluttede. Derfor arbejdede ledelsen på at finde ham en ny klub.

Coutinho blev tilbudt til flere forskellige klubber - heriblandt Manchester City. Den catalanske plan var at sælge Coutinho for et højt beløb, men det lykkedes aldrig, da Pep Guardiola og andre valgte at afvise at købe Coutinho. I stedet dukkede Bayern München op og efter forhandlinger blev man enig om en lejeaftale.

Bayern betalte 8,5 millioner euro for lejeaftalen og betaler samtidig Coutinhos fulde løn. Til næste sæson kan tyskerne købe Coutinho fri for 120 millioner euro såfremt de føler, at han har leveret nok på banen i denne sæson og derfor kan være det enorme beløb værd

Efter en skuffende sæson på Camp Nou var det altså ikke decideret overraskende, at flere klubber valgte at afvise Coutinho. Han har ikke spillet på sin vante plads og forklarede da også på day 1 i Bayern, at han er midtbanespiller og ikke angriber. Det var en skjult besked til Valverde, som konstant brugte Coutinho i venstre side af angrebet.

Coutinho fik 80 minutter i nat, da Brasilien og Colombia spillede 2-2.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder