Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Beckham har taget kontakt til Messi

Nyheder: Af Rasmus Halby - 16. september 2019Medie: Beckham har taget kontakt til Messi

Ifølge engelske The Mirror er David Beckham meget interesseret i at hente både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi til hans amerikanske klub Inter Miami. Klubben kommer til at optræde i den bedste amerikanske fodboldliga MLS fra 2020.

Ifølge den Barcelona-baserede radiostation Catalunya Radio har David Beckham sågar taget kontakt til Lionel Messi i et forsøg på at overbevise ham om et skifte til Inter Miami. Messis folk ser tilbuddet som interessant, men har samtidigt mange krav til en eventuel handel, hvilket vil gøre handlen meget kompliceret.

Beckham udtaler, at han ikke forventer Lionel Messi og Cristiano Ronaldo stopper deres karrierer foreløblig. Selvom begge spillere i 30'erne tror Beckham sagtens de vil kunne bidrage til MLS om nogle år.

Lionel Messi har mange gange tidligere luftet hans ønske om en dag at vende tilbage til hans argentinske barndomsklub Newell’s Old Boys. Det bliver derfor meget svært hvis David Beckham skal overbevise ham om at komme til MLS i stedet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder