Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi: Ansu kan blive en af de største

Nyheder: Af Sajad Koftan - 26. september 2019




Lionel Messi er meget imponeret af den 16-årige kronjuvel, Ansu Fati, som har kvaliteterne til at nå helt til tops, ifølge den argentinske superstjerne som satte ord på sin beundring af sin purunge holdkammerat.

Messi er verdens bedste fodboldspiller - en kendsgerning som blev slået fast i mandags til FIFA´s prisuddeling.

Og efter at den eftertragtede personlige fejring havde fundet sted, var FIFA hurtigt på plads med mikrofonerne for at interviewe verdens bedste fodboldspiller.

- Jeg og alle andre blev meget imponeret af Ansu til træning. Og allerede dagen efter fik han sin debut på førsteholdet, sagde Messi da han blev spurgt ind til Ansu Fatis præstationer.

- Ansu er en utrolig spiller som jeg virkelig holder meget af. Jeg forsøger at hjælpe og støtte ham, da jeg ved at han kan nå helt til tops.

- Personligt mener jeg at man skal tage små skridt med Ansu, ligesom man gjorde med mig da jeg startede på førsteholdet, hvor der ingen pres eller forventninger var, opfordrede Messi.

- Man bliver nødt til at huske at Ansu kun er 16 år. Jeg håber at den konstante fokus fra omverden ikke har en negativ effekt på ham, da han kan blive en af de allerbedste.

- Derfor er vi spillere også forpligtede til at hjælpe og vejlede Ansu, så baggrunds-støjen ikke påvirker hans videre udvikling. I mine øjne er han Barcas fremtid, sagde en imponeret argentinsk verdensstjerne til FIFA melder mediet SPORT. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Ansu kan blive en af de største

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder