Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Martinez bøjer sig i støvet: Messi er verdens bedste

Nyheder: Af Sajad Koftan - 3. oktober 2019Martinez bøjer sig i støvet: Messi er verdens bedste

Lautaro Martinez sendte chok-bølger gennem tilskuerpladserne på Camp Nou da Inter-stjernen scorede til 1-0 i CL-braget tirsdag aften, men hvor stjernen til slut tog hatten af for verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, som ville det anderledes.

FC Barcelona har ikke været sprudlende i denne sæson.

Endnu en gang blev det tydeligt at Lionel Messi igen igen er altafgørende for de catalanske La Liga-mestre, på trods af sin manglende kampform.

Og ifølge Inters målscorer, Lautaro Martinez, er det svært at stille noget op mod klodens bedste fodboldspiller, Lionel Messi.

- Ja, jeg scorede et mål, men det er jo ligemeget nu, sagde Inters angrebsstjerne til ESPN efter kampen.

- Vi havde brug for en sejr og det hele startede godt, men endte i en stor skuffelse. Vi kan kun ærge os nu over de brændte chancer.

Messis landsmand var derudover klar i mælet, da han skulle sætte ord på årsagen til at de tre point glippede for Milano-klubben.

- Det er jo mere end svært at vinde over Barcelona, når Messi er på banen. Vi taler altså om verdens bedste. Giver man ham en centimeter for meget, så kan vi godt glemme vores taktik, erkendte den skuffede Inter-stjerne til mediet.

FC Barcelonas kommende to CL-kampe bliver mod Slavia Prag, hvor catalanerne drager til Tjekkiet i det første opgør.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder