Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca skylder 94 mio. euro til Liverpool for Coutinho

Transfermarked - 8. oktober 2019




FC Barcelona kunne for få dage siden præsentere regnskabet for året der gik og her kom det frem, at klubben fortsat skylder intet mindre end 94,6 millioner euro til Liverpool for købet af Philippe Coutinho. Det svarer til 720 millioner danske kroner.

Årsregnskabet viser desuden at klubben skylder i alt 1,94 milliarder kroner.

27,9 millioner euro skal gå til Liverpool for den kortsigtede økonomiske aftale mens resten (66,7 mio. euro) er en del af den større aftale, som man lavede med Liverpool i starten af 2018 i forbindelse med købet af Philippe Coutinho, som denne sommer rykkede til Bayern München på en lejeaftale.

Desuden skylder FC Barcelona 30,3 millioner euro til Bordeaux for købet af Malcom, 28 millioner euro til Gremio for købet af Arthur, 10,9 millioner euro til Bayern München for købet af Arturo Vidal, 31,4 millioner euro til Valencia for købet af Neto samt 48,6 millioner euro for købet af Frenkie de Jong.

Det skal dog huskes på, at klubben naturligvis ikke bare har købt og købt uden at have haft styr på økonomien. Handlerne er regnet ind i det samlede regnskab og der er tale om aftaler med samtlige klubber.

Udover at skylde penge til andre klubber, så er der naturligvis også andre klubber, som skylder Barca penge. Her løber beløbet op i 75,3 millioner euro. Everton skylder 26 millioner euro i forbindelse med at de har hentet Gomes, Mina og Digne. Dortmund skylder små 11 millioner euro for købet af Paco Alcácer mens Valencia fortsat skal hoste op med 13,9 millioner euro for Cillessen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca skylder 94 mio. euro til Liverpool for Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder