Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Slavia-keeper talte ikke sandt om Messi

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 7. november 2019Slavia-keeper talte ikke sandt om Messi

FC Barcelona mødte tirsdag aften Slavia Prag hjemme på Camp Nou. Efter en heldig sejr på 2-1 på udebane var en storsejr forudset på Camp Nou, men catalanerne havde ikke heldet med sig i afslutningerne og kampen endte uden scoringer.

Efter opgøret brokkede Slavia Prag-keeper Ondrej Kolar sig over at Messi og holdkammeraterne bare forlod banen uden at udveklse ord og takke af for kampen, men det er en lodret løgn.

Hvis man ser kampens afslutning ser man tydeligt Messi gå rundt på banen og give hånd til tjekkerne før han forlod banen. Og han var ikke den eneste Barca-spiller til at gøre det. Derfor er der altså tale om en usand historie fra Ondrej Kolar, der ellers spillede en stor kamp og da også fik enorm ros af kollegaen Ter Stegen.

Måske ønskede Kolar at få fingrene i Messis trøje, men i frustration over ikke at få den, opdigtede han en historie. Det er ikke til at vide, hvad der har forårsaget Kolars irritation, men sandheden er, at Messi og co. takkede for kampen ved at give Slavia Prag-spillerne hånden.

Du kan læse Kolars frustrations-udtalelse her.
Læs også
- Todibo: Påpasselig med Messi til træning
- Capello om Messi-interesse: Barca afviste mig
- Setien: Messi gør enhver træner bedre
- Pep Guardiola med vild Messi-hyldest
- Messi forsvarer Valverde


Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 30%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder