Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rafinha skadet igen: Spiller ikke mod Barca

La Liga - 8. november 2019Rafinha skadet igen: Spiller ikke mod Barca

Rafinha har døjet med skader hele sin karriere og selv efter sit skifte til Celta Vigo fortsætter hans uheld. I Barca døjede han konstant med skader og havde svært ved at finde rytmen på banen hvorfor han ofte blev valgt fra. Han valgte i sommers at tage til Celta Vigo på en lejeaftale, men heller ikke her set det for godt ud.

Han spillede med i 1-2-nederlaget til Real Betis men har nu været skadet i halvanden uge og forventes ikke at være med mod Barca i morgen når Celta Vigo gæster Camp Nou. Brasilianeren er atter engang skadet og Oscar Garcia kan således ikke regne med sin midtbanespiller.

Oscar Garcia blev udpeget som ny Celta-træner tidligere på ugen og erstattede således Fran Escriba. Det bliver dermed en stor test - eller det perfekte tidspunkt - for Oscar Garcia at debutere på. Kampen mod Barca er nemlig den første kamp, hvor han står i spidsen og selvom Camp Nou aldrig er et godt sted at starte for en modstander, så har Barca ikke ramt normale højder og Garcias nye motivation til truppen kan blive afgørende.

Oscar Garcia er i øvrigt tidligere Barca-spiller fra 1992-1999 (udlejet til Albacete i 1994) under Johan Cruyff. Han nåede at spille 97 kampe og vandt 11 titler.

Barca tager imod Celta Vigo i morgen klokken 21.00


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder