Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Spanien genansætter Luis Enrique

Landskampe - 19. november 2019
Officielt: Spanien genansætter Luis Enrique

For fem måneder siden planlagde Luis Enrique et møde med det spanske fodboldforbund for at fortælle, at han ville træde tilbage som spansk landstræner som følge af at hans datter var alvorlig syg. Det blev respekteret og forbundet ansatte siden Robert Moreno.

Moreno har gjort et godt stykke arbejde, men han har hele tiden været vel vidende at Luis Enrique en dag måske ville vende tilbage. Enrique mistede sin datter til kræftsygdommen og har siden holdt lav profil. Da han stoppede som træner handlede det om, at være sammen med sin datter så meget som muligt.

Nu har Enrique dog besluttet sig for at træde frem i spotlyset igen og efter et møde med det spanske fodboldforbund kom det tirsdag frem, at Enrique igen overtager det spanske landshold, som har sikret sig billetten til næste års EM.

Ifølge spanske medier afviste Moreno i går at tale med pressen efter Spaniens 5-0-sejr over Rumænien. I stedet blev han set gå grædende ind i omklædningsrummet til sine spillere for at sige farvel. Han er nedtrykt over situationen, men har fuld forståelse for, at den dør, som man holdt åben for Enrique, nu er åbnet helt således at Enrique igen kan overtage det spanske landshold.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder