Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Enrique: Barca vinder snart titler igen

Nyheder - 21. august 2020
Enrique: Barca vinder snart titler igen

© FIFA


Luis Enrique tror på, at Ronald Koemans hollandske mentalitet er ideel for Barca og er overbevist om, at klubben nok skal skal vinde titler igen. Det er første gang i 12 sæsoner, at Barca går igennem en hel sæson uden at vinde en eneste titel. Og det har givet anledning til en stor rekonstruktion af holdet.

Koeman forlod sit job som hollandsk landstræner for at overtage jobbet på Camp Nou efter fyringen af Quique Setién, som fik bank 8-2 mod Bayern i sin sidste kamp. Desuden blev også sportsdirektør Eric Abidal fyret, men Enrique, som vandt ni trofæer som træner i Barca på tre sæsoner, støtter op om Koeman.

- Han har netop den hollandske mentalitet, som man kender i Barca. At træne Barca er en enorm glæde og der er aldrig nogen dårlige øjeblikke når man træner holdet. Derefter skal man så forsøge at styre det hele; men solen skinner altid på Barca.

- Det sker for alle klubber (situationen, som Barca er inde i). Nu kommer det helt store øjeblik; at komme ovenpå igen. Men alle historisk store klubber har gennemgået sådan en periode. Barca kommer til at vinde titler snart igen, men jeg ved ikke hvornår. Det er million-spørgsmålet.

Luis Enrique blev også spurgt ind til Messis situation, men uden at komme med for meget forklarede Enrique blot at Messi selv er afgørende for sin fremtid og kun kan svare på spørgsmålet om hvorvidt han bliver eller skifter.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder