Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luis Enrique afviser ikke et Barca-comeback

Transfermarked - 28. marts 2020
Luis Enrique afviser ikke et Barca-comeback

©


49-årige Luis Enrique havde stor succes i Barca, hvor han blandt andet formåede at føre klubben til sin anden Treble. I dag er han spansk landstræner, men han afviser ikke at han en dag godt kunne finde på at tage imod et jobtilbud fra Barca hvis det skulle komme.

Enrique spillede i Barca fra 1996 til 2004 og blev ansat som cheftræner i 2014 og frem til 2017. Med 300 kampe på CV'et for den catalanske storklub kender han den indadgående og det var da også med til at han havde så god en tid i klubben. Nu fortæller han hjemme fra sin stue, at han godt kunne finde på at vende tilbage.

- Jeg kan ikke udvælge ét øjeblik, som det bedste, da jeg spillede otte år i klubben og var træner i tre år. Desuden var jeg også cheftræner i tre år på B-holdet. Hele oplevelsen bliver hos mig for evigt og jeg føler mig heldig at jeg har brugt så mange år i klubben.

- Jeg har holdt døren åben for alle de klubber, som jeg tidligere har trænet. Min tid i Barca var fantastisk og jeg vil altid være taknemmelig, fortæller Luis Enrique og erkender altså døren er åben til Barca. Han sætter også ord på Messi og Iniesta.

- Den spiller, som har imponeret mig mest, er Messi - både mens jeg var spiller og træner. Det er der slet ingen tvivl om. Andrés Iniesta er tæt på, men med al respekt for alle fodboldspillere, så er der en stor forskel på Messi og alle andre.

Luis Enrique oplever lige nu den voldsomme coronakrise i Spanien fra tæt hold, da han er lukket inde i sit eget hus.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder