Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cavani til Messi: Lad os slås!

Landskampe - 19. november 2019Cavani til Messi: Lad os slås!

Argentina og Uruguay mødtes i aftes til en venskabskamp og her gik overskrifterne på, at Messi og Suárez skulle op mod hinanden. De begge formåede at score et mål og lægge op til et mål i 2-2-kampen, men det er noget helt andet, som dagen derpå stjæler overskrifterne.

32-årige Edinson Cavani lignede en frustreret mand gennem hele kampen og var hele tiden fokuseret på alt andet end at levere en god fodboldkamp for tilhængerne. Han scorede godt nok et mål, men var alligevel impliceret i adskillige nærdueller, hvor der blev sagt en masse ord.

Undervejs i opgøret havde han også sine problemer med Lionel Messi og det endte med, at Messi og Cavani kom op at skændes i tunnellen på vej til pause før Luis Suárez kom dem begge til undsætning og stoppede dem. Men i anden halvleg, da Messi skulle tage et frispark, begyndte Cavani igen at gå i kødet på argentineren. Cavani råbte således 'Kom, lad os slås!'.

Kameraer fangede Messi i at svare 'Godt. Så kom. Sig til hvornår'. Efter opgøret forklarede Cavani, at den slags ting sker på fodboldbanen og endnu mere når Argentina og Uruguay mødes. De to sydamerikanske lande har historisk set nogle underholdende og spændende fodboldkampe mellem hinanden, hvor der også er massere af drama.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder