Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sneijder: Kunne have været på Messis niveau

Nyheder - 22. november 2019




Der er ingen tvivl om, at Wesley Sneijder havde en fremragende karriere som fodboldspiller. Han mener selv, at han kunne have nået op på Lionel Messis og Cristiano Ronaldos niveau, og det har sat latterne i gang på de sociale medier. Der menes ikke at hollænderen kan være seriøs i sine udtalelser.

- Jeg må være ærlig. Hvis jeg havde været 100 procent fokuseret, så kunne jeg have været på Messis og Ronaldos niveau. Det er jeg sikker på, fortæller han ifølge Marca og følger op:

- Det er ikke fordi, at jeg ikke kunne, det er bare fordi, at jeg ikke følte for det. Jeg foretrak at nyde mig selv både på og uden for banen. Jeg vandt alt, så jeg fortryder ingenting, fortæller han videre.

Sneijder fortæller også i samme interview, at han ikke talte med Real Madrids Guti, da han landede i klubben og skubbede spanieren på bænken. Men da Guti var tilbage i startopstillingen, sammen med Sneijder, fik de bedre kemi og blev rigtig gode venner.

Wesley Sneijder nåede at spille for Ajax, Real Madrid, Inter, Galatasaray og Nice i Europa før han rykkede til Al-Gharafa. Han nåede desuden langt over 100 hollandske kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sneijder: Kunne have været på Messis niveau

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder