Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sneijder: Kunne have været på Messis niveau

Nyheder - 22. november 2019Sneijder: Kunne have været på Messis niveau

Der er ingen tvivl om, at Wesley Sneijder havde en fremragende karriere som fodboldspiller. Han mener selv, at han kunne have nået op på Lionel Messis og Cristiano Ronaldos niveau, og det har sat latterne i gang på de sociale medier. Der menes ikke at hollænderen kan være seriøs i sine udtalelser.

- Jeg må være ærlig. Hvis jeg havde været 100 procent fokuseret, så kunne jeg have været på Messis og Ronaldos niveau. Det er jeg sikker på, fortæller han ifølge Marca og følger op:

- Det er ikke fordi, at jeg ikke kunne, det er bare fordi, at jeg ikke følte for det. Jeg foretrak at nyde mig selv både på og uden for banen. Jeg vandt alt, så jeg fortryder ingenting, fortæller han videre.

Sneijder fortæller også i samme interview, at han ikke talte med Real Madrids Guti, da han landede i klubben og skubbede spanieren på bænken. Men da Guti var tilbage i startopstillingen, sammen med Sneijder, fik de bedre kemi og blev rigtig gode venner.

Wesley Sneijder nåede at spille for Ajax, Real Madrid, Inter, Galatasaray og Nice i Europa før han rykkede til Al-Gharafa. Han nåede desuden langt over 100 hollandske kampe.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder