Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde om Riqui Puig: Vi må se til januar

Transfermarked - 24. november 2019Valverde om Riqui Puig: Vi må se til januar

Det er en meget lille overraskelse, hvis FC Barcelona til januar vælger at sende Riqui Puig ud af klubben. Alt peger i den retning og Ernesto Valverdes udtalelse i går omkring stortalentet efterlader ikke meget til fantasien. Han holder dog fast i, at konkurrencen er høj og at klubben og spilleren står med beslutningen.

- Riqui Puigs fremtid er mellem ham og klubben. Vi ønsker at han er tæt på førsteholdet, men konkurrencen er høj på hans position, så vi må evaluere situationen.

- Marc Cucurella er en anden spiller end han var for 18 måneder siden, forklarede Valverde med hentydning til at Cucurella har udviklet sig siden han valgte at forlade FC Barcelona på grund af spilletid på et højere plan. Det er også planen for Puig.

- Men beslutningen står mellem spilleren og klubben. Vi må se til januar hvad der sker med Puig, kom det slutteligt fra Valverde.

Typisk så spiller De Jong, Busquets og Arthur på midtbanen, og når én af dem skal udskiftes kommer Arturo Vidal ind. Herefter peger pilen på Ivan Rakitic mens det må formodes, at Carles Aleña er næste mand i rækken selvom han aldrig spiller under Valverde. Derfor er der høj konkurrence skulle Puig blive en del af førsteholdet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder