Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde om Riqui Puig: Vi må se til januar

Transfermarked - 24. november 2019




Det er en meget lille overraskelse, hvis FC Barcelona til januar vælger at sende Riqui Puig ud af klubben. Alt peger i den retning og Ernesto Valverdes udtalelse i går omkring stortalentet efterlader ikke meget til fantasien. Han holder dog fast i, at konkurrencen er høj og at klubben og spilleren står med beslutningen.

- Riqui Puigs fremtid er mellem ham og klubben. Vi ønsker at han er tæt på førsteholdet, men konkurrencen er høj på hans position, så vi må evaluere situationen.

- Marc Cucurella er en anden spiller end han var for 18 måneder siden, forklarede Valverde med hentydning til at Cucurella har udviklet sig siden han valgte at forlade FC Barcelona på grund af spilletid på et højere plan. Det er også planen for Puig.

- Men beslutningen står mellem spilleren og klubben. Vi må se til januar hvad der sker med Puig, kom det slutteligt fra Valverde.

Typisk så spiller De Jong, Busquets og Arthur på midtbanen, og når én af dem skal udskiftes kommer Arturo Vidal ind. Herefter peger pilen på Ivan Rakitic mens det må formodes, at Carles Aleña er næste mand i rækken selvom han aldrig spiller under Valverde. Derfor er der høj konkurrence skulle Puig blive en del af førsteholdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde om Riqui Puig: Vi må se til januar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder