Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alt du skal vide om aftenens Ballon d'Or

Ballon dOr - 2. december 2019Alt du skal vide om aftenens Ballon d'Or

I aften skal verdens bedste fodboldspiller kåres og her er Lionel Messi den klare favorit. Argentineren er netop nu på vej til Paris, hvor ceremonien holder sted. Messi står til at vinde sin sjette Guldbold efter at have vundet den i 2009, 2010, 2011, 2012 og 2015.

I listen blandt de 30 nominerede fodboldspillere har Barca Ter Stegen, Griezmann og Frenkie de Jong med. For kvinderne havde Barca angriberen Lieke Martens med, men hun rejser ikke til Paris, bekræfter klubben denne mandag.

Ceremonien afholdes på Théâtre du Châtelet og de fire Barca-spillere rejser alle til Paris sammen med præsident Josep Maria Bartomeu, Javier Bordas, Oscar Grau, Eric Abidal, Guillermo Amore og legenden Hristo Stoichkov.Ballon d'Or-gallaen starter klokken 20.30 og mens der er underholdning og en masse af priser der skal uddeles, skal man vente indtil omkring klokken 22.00 før prisen for verdens bedste fodboldspiller bliver uddelt. Dermed er der rig mulighed for at nå hjem fra arbejde, løbe et par erindringer, få noget mad og så ellers gøre sig klar til at følge underholdningen fra Paris.

Ter Stegen er blandt de nominerede til Yashin-prisen, som uddeles til verdens bedste målmand 2019. Til trods for de mange roser og enorme præstationer, så må han nok se sig slået af Liverpools Allison, som også har haft et vanvittigt år med sine enorme præstationer.

Følgende priser uddeles også i aften
Ballon d'Or Kvinder
Yachine-prisen
Kopa-prisen

Stream
Ceremonien kan streames online. Her på BarcelonaFC.dk står vi klar med et link når det hele skydes i gang - så hold øje.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder