Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Griezmann: Messi er bare utrolig

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. december 2019




Det er efterhånden ingen hemmelighed at FC Barcelonas franske landsholds-angriber, Antoine Griezmann, er stor fan af Lionel Messi - noget som den blonde angriber også pointerede overfor fodbold-forbundet, UEFA, under et længere interview.

- De sagde altid at jeg var for lav, når de tog røntgen-billeder af min fod, sagde Griezmann ifølge mediet SPORT, da han huskede tilbage på ungdomsrækkerne.

- Det var en hård tid udenfor banen, men det glemte jeg altid om når jeg spillede fodbold.

- Men jeg lærte alt i ungdomsrækkerne, som gjorde at jeg kunne håndtere tilværelsen i Atletico Madrid.

- Diego Simeone lod mig aldrig rigtig folde mig helt ud, som jeg selv ville, sagde den tidligere Atletico Madrid-bomber, inden han gav sin tidligere træner et par ord med på vejen.

- Simeone gjorde mig stærkere. Han forlangte hele tiden det ultimative af mig, som gjorde at jeg blev en bedre holdspiller. Jeg blev en bedre målscorer takket være ham. Han gjorde mig til præcis den spiller, som jeg ville være.

Lionel Messi, som Griezmann jo danner makkerpar med i det catalanske angreb, fik følgende ord med på vejen.

- Messi er bare helt utrolig. Vi skal allesammen nyde ham. Det er stadig spektakulært at se ham spille og endda spille på hold med ham, roste franskmanden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Messi er bare utrolig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder