Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

2020: Året hvor Messi slår den vanvittige rekord

Nyheder - 23. december 2019




Er der nogen, som kan slå rekorder, så er det Lionel Messi. Og argentineren er godt på vej til at slå en legandarisk rekord fra 70'erne. Dengang var Pelé det helt store navn og han havde næppe troet, at nogen spillere nogensinde ville komme bare i næheden af hans helt ekstreme rekord, selvom fodbolden har udviklet sig og blevet sværere i forhold til at score mål - det sætter Messis (og ikke mindst Ronaldos) præstation i et helt andet perspektiv.

Pelé reagerede i sin tid og scorede 643 for Santos i perioden 1956-1974. Det er rekorden for flest mål for samme klub, hvorfor Ronaldo i sammenligningen falder ud, selvom han i løbet af sin karriere blot har scoret fem ligamål færre end Lionel Messi. Messi til gengæld har spillet i FC Barcelona i hele sin karriere og er på 618 mål - blot 25 mål fra Pelés legendariske rekord.

Dermed tyder alt altså på, at Lionel Messi i løbet af år 2020 formår at overgå Pelé og altså sætte en stor fed streg under sit eget navn på toppen. Taget i betragtning af, at Messi i gennemsnittet scorer 40 mål om året for FC Barcelona, så er 2020 det helt ideelle år til at snuppe rekorden, hvis han naturligvis kan holde sig fit for fight. Derudover kan han også gå så langt, at han kommer til at slutte sin karriere med tre gange så mange mål end andenpladsen på FC Barcelonas interne topscorerliste. Cesar scorede 232 mål. Her skal Messi op på 696 mål - altså 78 mere hvilket absolut ikke er utænkeligt inden han stopper sin karriere.



Sådan forholder de 618 mål sig
432 i La Liga
114 i Champions League
49 i Copa del Rey
18 i den spanske Super Cup
5 i VM for klubhold
3 i den europæiske Super Cup

Totalt i sin karriere har Lionel Messi scoret 688 mål i 843 kampe. Derudover skal man også huske, at han har lagt op til svimlende 282 mål hvilket betyder, at han er direkte involveret i 970 mål i bare 843 kampe. Det er et fuldstændig vanvittigt snit at holde over så mange år.

Messi starter jagten på den enorme rekord om to uger, hvor han - måske - kommer i aktion mod Espanyol den 4. januar. Han er rejst hjem til Argentina for at fejre jul og nytår og vender derfor sent tilbage hvorfor han med stor sandsynlighed sidder over mod Espanyol. Til gengæld er der masser af kampe i løbet af året og rigtig meget skal gå galt hvis ikke Messi formår at slå Pelés legendariske rekord. Der er altså 'kun' tale om 25 klubmål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


2020: Året hvor Messi slår den vanvittige rekord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder