Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Første røde kort nogensinde til De Jong

Nyheder - 5. januar 2020




Frenkie de Jong havde gang i en fin kamp mod Espanyol i aftes, da første halvdel af La Liga 2019/2020 skulle afsluttes, men desværre for hollænderen sluttede festen tidligere for ham end de øvrige spillere på banen. Det skete efter en urutineret aktion fra De Jong.

Han havde allerede fået et gult kort, da han på midten af banen mistede bolden og siden rev sin modstander i trøjen for at få bolden tilbage. Det udløser automatisk et gult kort hvorfor han for første gang i sin professionelle karriere kunne se en dommer give ham det røde kort. Han efterlod dermed sine holdkammerater i en svær position og da spillet i forvejen aldrig har været synderlig godt under Valverde, formåede man at smide to point mod rækkens absolutte dårligste hold.

De Jong har kun fået ét gult kort i denne sæson. Det kom tidligere på sæsonen mod Osasuna mens han i Æresdivisionen sidste sæson kun fik to gule kort - og to gule i Champions League. Han er absolut ikke en beskidt spiller, men episoden i går var udelukkende på grund af mangel på erfaring.

Det er fjerde gang, at Barca må spille en kamp til ende med færre end 11 mand i denne sæson. Clement Lenglet fik rødt mod Getafe mens Ousmane Dembélé og Ronald Araujo begge fik rødt i en hjemmekamp mod Sevilla. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Første røde kort nogensinde til De Jong

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder