Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién vil køre Riqui Puig ind på førsteholdet

Nyheder - 17. januar 2020Setién vil køre Riqui Puig ind på førsteholdet

Mange FC Barcelona-tilhængere har længe råbt efter mere spilletid til unge Riqui Puig, men under Ernesto Valverde var det meget få spilleminutter, den bare 20-årige midtbanespiller fik. Men allerede nu, inden at Barca har spillet den første kamp under Quique Setién, forventes der gode nyheder.

Således var Puig ikke udtaget til B-holdets kamp for to dage siden, da Setién angiveligt ønsker, at han er klar til søndagens kamp mod Granada. Her ventes Puig at være en del af truppen og ifølge Mundo Deportivo har Setién gjort det soleklart: Han ser et kæmpe talent i Puig og vil give ham en fair chancen. Derfor er der stor sandsynlighed for at se Puig i aktion på søndag.

Omstændighederne gør det muligt for Puig at spille, men omvendt er det også et rask sats. Puig kan kun få mere erfaring ved at komme i aktion for førsteholdet, men han ventes ikke at vade ind og spille nogen af de øvrige midtbanespillere af hvorfor det måske kan være tidligt for ham, da Setién også skal have fundet sin ideelle startopstilling.

Puig har spillet med i tre kampe på førsteholdet og har alle gange gjort det overraskende godt. Til trods for sine bare 169 centimeter, så fylder han ekstremt meget på midtbanen og er stærk i erobringsspillet ligesom han er en forrygende offensiv spiller med sit overblik og aflveringer.

Setién har helt sikkert kendt til Puig før han landede i Barcelona og tager man et kig ned over de yngre rækker, så er Puig sammen med Ansu Fati måske de to absolut største stjerner til fremtidens hold, som er kommet op gennem Barcelonas egne rækker. Setién har sin første trup til gode og den ventes først at komme søndag - en håndfuld timer inden kick off selvsamme dag klokken 21.00.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

239,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder