Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

De Jong: Jeg foretrækker Champions League

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 24. januar 2020




Frenkie De Jong har nu været i FC Barcelona i et år, hvor han på trods af holdets skæve resultater og nogle skuffelser under Ernesto Valverde, stadig har formået at vise sit store potentiale.
I forbindelse med lanceringen af den nye vinter-kollektion af Nike i Barcelona, har De Jong kommenteret på, hvad hans prioriteringer er for klubben.

- Vi vil selvfølgelig have alle titler hjem, men det er klart at alle går efter Champions League. Jeg vil være forsigtig med, hvad jeg siger, men det er åbenlyst, at Champions League er favorit-titlen hos alle.

- Hvis jeg skulle vælge, ville jeg nok også vælge Champions League, men vi vil også vinde La Liga og Copa del Rey, sagde den 22-årige midtbanespiller, hvor han efterfølgende knyttede en kommentar til sidste års udgave af Champions League, hvor hollænderens tidligere klub, Ajax, nåede til semifinalerne:

- Vi havde mangel på held sidste år. At misse finalen var et hårdt øjeblik for Ajax. Jeg håber, at vi i denne sæson kan nå frem til titlen.

Grundet en karantæne i La Liga, var De Jong ikke med til Quique Setiéns debutkamp mod Granada. Kampen mod Ibiza var derfor første gang De Jong spillede under Setién, hvor den unge midtbanespiller formåede at levere med en assist.
Hollænderen sluttede af med at rose den nye cheftræner.

- Han har ikke spurgt mig om noget specifikt, men han er en træner, som har Barca filosofien. Vi alle ved, hvad vi skal. Vi er meget glade for ham. Jeg er meget glad for. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong: Jeg foretrækker Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder