Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca arbejder på et salg af Coutinho

Transfermarked - 30. januar 2020Barca arbejder på et salg af Coutinho

©


Man kan ikke sige, at Philippe Coutinho havde et succsfuldt ophold på Camp Nou. Brasilianeren blev primært benyttet på forkert position på banen og han fik aldrig brudt igennem lydmuren og var derfor konstant genstand for kritik af fans og medier. Nu vil Barca af med ham.

Ifølge Catalunya Radio forsøger Barca således at samle penge ind til en angriber og her håber man på, at man kan få afskibet Coutinho. Han er lige nu udlejet til Bayern München, hvor han startede godt, men så småt begyndte at falde ud. Han er ikke stjernen over dem alle og han er ikke kampafgørende. Det irriterer Barca.

Hvis Coutinho havde sprudlet i Bayern, så havde Barca haft let ved at nå til enighed med tyskerne om et salg. Men som det ser ud, så er Bayern ikke interesseret i at gøre brug af deres købsoption på 120 millioner euro. Alternativt kan forhandlinger få prisen ned, men heller ikke så langt vil Bayern gå.

Barca vil have en angriber og man håber på, at man kan nå at samle penge ind til et køb hvorfor også Ivan Rakitic i går blev nævnt som et muligt salg inden januar slutter. Det begynder dog at spidse til og det varer ikke længe før tiden er løbet fra Barca, som gennem hele måneden har kæmpet en hård kamp for at erstatte Suárez.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder