Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi skyder med skarpt mod Barcas ledelse!

Nyheder - 4. februar 2020Messi skyder med skarpt mod Barcas ledelse!

© Goal


Lionel Messi har her til aften taget bladet fra munden. Normalt er han ikke typen, som siger så meget, men i stedet lader fødderne tale. Det gør han i hver eneste kamp, men her til aften har han ladt sit gevær og sigtet efter FC Barcelonas ledelse - nærmere Eric Abidal.

Således har Messi på Instagram taget et screenshot af avisen Sport, hvor Abidal udtaler, at der er mange spillere, som ikke arbejder hårdt og at man begyndte at kigge efter Valverdes erstatning efter El Clásico, hvor Barca som bekendt spillede virkelig dårligt og var heldige med at få ét point ud af opgøret. Desuden sagde Abidal også at flere af spillerne ikke var tilfredse med Valverde.

Det gad Messi ikke at finde sig i, og han har nu affyret sit missil med ledelsen i sigtekornet. Det bliver en spændt og intens næste dag på jobbet for alle parter i Barcelona.Messi taler
- For at være helt ærlig, så bryder jeg mig ikke om disse situationer, men jeg mener, at alle bør være ansvarlige for deres opgaver og beslutninger, skriver Messi henover et billede af Abidals udtalelse og fortsætter:

- Spillerne på banen er de første til at erkende, når man ikke har gjort det godt. Den sportslige ledelse skal også påtage sig et ansvar og ikke mindst tage ansvar for deres egne beslutninger.

- Slutteligt mener jeg, at når man taler om spillere, så bør man også komme med navnene på disse spillere.

Messis afslutning er et direkte skud mod Eric Abidal, som altså ikke gav nogle navne, da han nævnte, at nogle spillere ikke arbejdede hårdt nok. Messi fortæller, at hvis man har tænkt sig at gå offentligt ud med den beskydning, så kan man lige så godt sætte navn på spillerne.

Barca virker i øjeblikket som en tikkende bombe ledsaget af Josep Maria Bartomeu, som sjældent er blevet rost af klubbens tilhænger. Respekten omkring Barca er gradvist forsvundet og når historiens bedste spiller og klubbens anfører offentligt går ud og sætter klubbens ledelse på plads, så er der i den grad problemer.

Messi skyder med skarpt mod Barcas ledelse!

Reaktioner på de sociale medier efter Messis besked


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder