Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abidal anklager Xavi for at lyve!

Nyheder - 5. februar 2020




Lionel Messi fik i aftes nok af hvordan ledelsen i FC Barcelona opfører sig og med en længere smøre på Instagram skød han med skarpt mod ledelsen og i særdeleshed Eric Abidal, som offentligt beskyldten nogle af spillerne for ikke at arbejde hårdt nok. Det gad Messi ikke at høre om sine kollegaer og han valgte derfor at gå i forsvar.

Nu er der dukket en ny historie op, hvor Eric Abidal atter engang er manden i centrum. I et interview med Mundo Deportivo forklarer Abidal, at han aldrig tilbød trænerjobbet til Xavi, da han var i Qatar, men at man blot tog afsted og i første omgang fik Xavi til at lytte til klubbens plan for derefter selv at lytte til Xavis plan. Men et konkret tilbud kom ikke på bordet.

- Der var intet tilbud. Hvis Xavi har et, så vil jeg i hvert fald gerne se det, sagde Abidal i interviewet og fulgte op:

- Under det første møde lyttede Xavi til vores plan og i det andet møde forklarede han sin plan. Det, som kom ud i medierne, var mere politisk end sportsrelateret. Jeg er ikke politiker - jeg snakker kun fodbold.



Udtalen fra Abidal lyder umiddelbart harmløs, men sandheden er ifølge Xavi en helt anden. Og der er ingen tvivl om, at Xavi ikke har noget at skjule.

- Ja, jeg modtog et tilbud fra Barca, men jeg var hverken enig eller klar, for det var for tidligt at tage det skridt. Jeg drømmer om at træne Barca en dag, men så langt er vi ikke kommet endnu, forklarede Xavi til pressen i Qatar.

Abidal anklager således Xavi for at lyve, da franskmanden ikke mener at Barca tilbød Xavi trænerrollen i Barcelona, da Valverde stod til at blive fyret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal anklager Xavi for at lyve!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder