Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Abidal anklager Xavi for at lyve!

Nyheder - 5. februar 2020Abidal anklager Xavi for at lyve!

© Tribuna


Lionel Messi fik i aftes nok af hvordan ledelsen i FC Barcelona opfører sig og med en længere smøre på Instagram skød han med skarpt mod ledelsen og i særdeleshed Eric Abidal, som offentligt beskyldten nogle af spillerne for ikke at arbejde hårdt nok. Det gad Messi ikke at høre om sine kollegaer og han valgte derfor at gå i forsvar.

Nu er der dukket en ny historie op, hvor Eric Abidal atter engang er manden i centrum. I et interview med Mundo Deportivo forklarer Abidal, at han aldrig tilbød trænerjobbet til Xavi, da han var i Qatar, men at man blot tog afsted og i første omgang fik Xavi til at lytte til klubbens plan for derefter selv at lytte til Xavis plan. Men et konkret tilbud kom ikke på bordet.

- Der var intet tilbud. Hvis Xavi har et, så vil jeg i hvert fald gerne se det, sagde Abidal i interviewet og fulgte op:

- Under det første møde lyttede Xavi til vores plan og i det andet møde forklarede han sin plan. Det, som kom ud i medierne, var mere politisk end sportsrelateret. Jeg er ikke politiker - jeg snakker kun fodbold.Udtalen fra Abidal lyder umiddelbart harmløs, men sandheden er ifølge Xavi en helt anden. Og der er ingen tvivl om, at Xavi ikke har noget at skjule.

- Ja, jeg modtog et tilbud fra Barca, men jeg var hverken enig eller klar, for det var for tidligt at tage det skridt. Jeg drømmer om at træne Barca en dag, men så langt er vi ikke kommet endnu, forklarede Xavi til pressen i Qatar.

Abidal anklager således Xavi for at lyve, da franskmanden ikke mener at Barca tilbød Xavi trænerrollen i Barcelona, da Valverde stod til at blive fyret.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder