Celta-point: Barca haler ind på Real Madrid

La Liga - 16. februar 2020

FC Barcelona vandt i går 2-1 hjemme mod Getafe i en kamp, hvor madrilenerne lige så godt kunne have fået point ud af opgøret. Men Barca fik tilkæmpet sig alle tre point og gik dermed op på samme antal point som Real Madrid, som skulle i aktion her søndag aften.

Madrilenerne tog hjemme imod Celta Vigo og kom bagud allerede efter syv minutter ved Fedor Smolov. Real Madrid pressede efterfølgende Celta Vigo totalt i bund, men kom ikke på tavlen i første halvleg. Det gjorde de dog i anden halvleg, da Toni Kroos og siden Sergio Ramos nettede og vendte kampen til 2-1. Men det holdt ikke kampen ud, selvom det længe lignede det.

Få minutter før tid dukkede Santi Mina nemlig op i feltet, og han udplacerede Courtois og scorede til slutresultatet 2-2 hvorfor Real Madrid kun fik ét point med sig fra opgøret og de sniger sig derfor et enkelt point foran Barca i tabellen hvilket er godt nyt for Barca her to uger inden El Clásico.

Madrilenerne pressede hårdt på for det afgørende mål til 3-2 og fik da næsten seks tillægsminutter, men sådan skulle det ikke være og i stedet sendte Rafinha, Denis Suárez, Sisto og de øvrige Celta-spillere en gave afsted til Barca.

El Clásico spilles den 1. marts og inden da har begge mandskaber en enkelt ligakamp. Her tager Barca hjemme imod Eibar mens Real Madrid møder Levante på udebane. I La Liga er det de indbyrdes opgør, som tæller i regnestykket og med 0-0 i den første kamp er der altså mere end bare tre point på spil den 1. marts.