Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeus rådgiver bortvist fra klubben!

Nyheder - 22. februar 2020Bartomeus rådgiver bortvist fra klubben!

© Marca


FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu gennemlever lige nu sin værste periode som præsident for klubben. Aldrig har det stået så skidt til på sidelinjen samtidig med at spillet på banen ikke fungerer optimalt. Det har kostet sved og tårer - og nu må Jaume Masferrer finde sig en ny måde at få brød på bordet.

I 2015 var der også problemer i klubben, da der opstod problemer mellem Lionel Messi og cheftræner Luis Enrique før sportsdirektør Andoni Zubizarreta blev fyret. Bartomeu valgte at udskrive præsidentvalg, men Barca endte med at vinde The Treble og Bartomeu blev genvalgt til præsident.

Denne gang er situationen dog anderledes. Intet kører for præsidenten, som ikke er populær på de interne linjer for fyringen af Ernesto Valverde. Derudover har han hyret et firma, som man egentlig startede et samarbejde med så firmaet kunne undersøge de sociale medier for at finde positive og negative historier om Barca. Men det viste sig, at firmaet, I3 Ventures, også står bag smædekampagner mod blandt andet Messi og Piqué. Derfor valgte man lynhurtigt at ophæve kontrakten .Det var Jaume Masferrer ansvarsområde og han blev i går bortvist fra klubben.

Fredag var der nemlig møde på Camp Nous kontor og det startede angiveligt ganske roligt, men det blev hurtigt en rodet affære som altså endte med at Bartomeu bortviste sin rådgiver. Masferrer blev peget på som det sorte får og manden bag aftalen med I3 Ventures. Angiveligt skulle nogle fra bestyrelsen have bedt Bartomeu om at udskrive præsidentvalg, men det blev ignoreret.

Bartomeu sidder på posten frem til 2021 og han håber hver dag på, at han kan gå gennem bare en enkelt uge uden negative historier. Det har ikke været tilfældet på det seneste.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder