Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Gatti: Messi er ikke engang tæt på de bedste

Nyheder - 27. februar 2020




Lionel Messi bliver af mange vurderet til at være historiens bedste fodboldspiller og med sine seks Ballon d'Ors er der da også noget om snakken. Men der vil altid være de folk, som mener noget helt andet - i blandt dem finder vi Hugo Gatti, som slet ikke vurderer Messi så højt som alle andre.

Gatti brugte størst delen af sin karriere i Boca Juniors og nåede højst frem til italienske Atalanta på sin europæiske rejse. Han fik et par kampe på Argentinas landshold, men han mener, at han har set bedre spillere end Lionel Messi i løbet af sin karriere.

- Messi er langt fra blandt de bedste spillere, som jeg har set. Han er ikke engang tæt på at være i blandt de bedste spillere, fortæller Gatti ifølge Marca.



- De bedste i min levetid er Pelé og Alfredo De Stafano. Alle andre er langt bagude - selv Ronaldinho var bedre end Messi på sine bedste dage. Jeg var på landsholdet med Maradona og der er ingen tvivl om, at han er bedre end Messi. Messi dukker aldrig op i de vigtige kampe

Lionel Messi har vundet over 30 trofæer i sin karriere og snuppet prisen som verdens bedste fodboldspiller seks gange. Noget, som ingen anden har formået. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gatti: Messi er ikke engang tæt på de bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder