Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets: Tror ikke, at La Liga kan spille færdig

Coronavirus / COVID-19 - 16. april 2020




Coronavirus / COVID-10 hærger Spanien i disse dage og har efterhånden gjort det så længe, at Sergio Busquets har sine tvivl om hvorvidt man kan få lov til at spille La Liga færdig til trods for at Barca topper ligaen med 11 runder igen efter netop at have snuppet førstepladsen inden sæsonen gik på standby.

La Liga har været lukket ned siden marts i håbet om, at man kan mindske risikoen for smitten med coronavirus, da Spanien er hårdt ramt. Faktisk er Spanien så hårdt ramt, at man har det højeste antal af smittede med coronavirus: 180.659 i skrivende stund. Snart 20.000 meldes døde.

Myndighederne satte hurtigt landet i lockdown, men siden er nogle af de mange restriktioner blevet løftet, og flere mennesker kan nu tage på arbejde. Det gælder dog ikke for fodboldspillerne.

- Jeg tror, at det bliver svært at fortsætte La Liga. Jeg tror simpelthen ikke på, at sæsonen kan blive spillet færdig, forklarede Busquets til Cadena COPA og Onda Cero .

- Til at starte med holdt man øje med udviklingen og nu lader det til, at vi har ramt toppen. Jeg venter på de gode nyheder - jeg tror det bliver svært at fortsætte på grund af rejserne og fordi, at mange mennesker (spillerne) samles på samme tid. Det bliver et problem.

Inden at La Liga blev suspenderet havde Barca netop tabt førstepladsen til Real Madrid, men da Barca efterfølgende slog Real Sociedad samtidig med at Real Madrid tabte til Real Betis, gik Barca pludselig på toppen igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Tror ikke, at La Liga kan spille færdig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder