Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus forhører sig igen om Juan Miranda

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 1. maj 2020Juventus forhører sig igen om Juan Miranda

© Mundo Deportivo


Juan Miranda var ikke i Ernesto Valverdes planer, og derfor blev han sendt på leje til den tyske storklub Schalke 04. Aftalen lød oprindeligt på to år, men dette var kun hvis Miranda nåede et antal kampe for Schalke i første sæson. Miranda har ikke spillet nok til indfri det andet år i hans kontrakt. Derfor planlægger Barcelona at hente Miranda tilbage til den nye sæsons opstart.

Sidste år forhørte Juventus sig om muligheden for at hente den da 19-årige venstreback permanent til klubben, som en backup til brasilianske Alex Sandro. Dengang afslog Barcelona tilbuddet, og sendte ham istedet på lån. Ifølge Mundo Deportivo har Juventus nu igen forhørt sig om Juan Miranda. Her har Barcelona igen sagt nej. Dette skulle skyldes, at Quique Setien har planer om at se Juan Miranda til træning næste pre-season, og derudfra vurdere hans fremtid.

Miranda kan blive en del af førsteholdstruppen, som i forvejen besidder Jordi Alba og Junior Firpo på venstrebackpositionen. Dog er det også en sandsynlig ordning at sætte ham ned på b-holdet. Miranda har selv for nyligt udtalt i et interview, at han glæder sig til hans tilbagevenden til Barcelona.

Juan Miranda har ikke fået mange minutter hos Schalke, hvor det blot er blevet til fem optrædener. Her har han leveret en enkelt assist i den tyske pokalturnering.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder