Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor droppede Barca Luka Jovic

Nyheder - 25. maj 2020Derfor droppede Barca Luka Jovic

Mange husker hvordan Barca intenst jagtede Luka Jovic og kamp efter kamp så ham an i tyske Frankfurt. Barca havde konstant folk ude for at følge hans spil og rapporterne var som sådan også gode, men det endte med at han skiftede til Real Madrid, hvor han hidtil har været et flop uden lige.

Jovic bombede for Frankfurt og var et varmt emne i adskillige topklubber. Barca brugte enorme ressourcer på at følge ham, men den 14. marts 2019 tog man den endelige beslutning om at droppe ham og kort efter tog forhandlingerne med Real Madrid til og den 4. juni kunne madrilenerne annoncere 60 millioner euro-skiftet.

Kigger man på historien kunne det undres, at Barca valgte at droppe Jovic den 14. marts 2019. Det var nemlig her, at Jovic og Frankfurt var på besøg hos Inter i Europa League, og hvor Jovic faktisk blev matchvinder i Frankfurts 1-0-sejr og dermed sikrede tyskerne en plads i kvartfinalen. Det var dog ikke målets betydning eller det faktum, at han scorede, som havde den store betydning.Barca fik nemlig fornemmelsen af, at Jovic spillede på to heste, da Real Madrid havde kontaktet Frankfurt og også var interesseret i den serbiske angriber. Pep Segura, Eric Abidal og Ramon Planes var alle til stede den aften på San Siro og her kunne de efter en længere samtale blive bekræftet i, at Jovic ikke havde udelukket Real Madrid og derfor endte man altså med at trække sig.

Der var tvivl om hvorvidt Jovic rent taktisk kunne indgå i Barcas spil og desuden ville det blive en dyr fornøjelse at hente ham, men da han samtidig valgte at forhandle med Real Madrid valgte Barca altså at afskrive ham totalt.

I dag er Jovic i modvind i Real Madrid efter en flopsæson afsluttet med en rejse til Serbien midt i coronatiden, hvor han egentlig ikke måtte forlade Madrid. Han har hidtil spillet 24 kampe og scoret to mål.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder