Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Også Chelsea dropper Philippe Coutinho

Transfermarked - 10. juni 2020




Philippe Coutinho har stadig ikke fået klared over sin fremtid og mens sæsonen nu endelig nærme sig sin afslutning, begynder det så småt at fylde mere og mere for brasilianeren, som ikke er ønsket i Bayern München hvis han skal købes fri for 100-120 millioner euro. Samtidig ønsker Barca at sælge ham for at få flere penge i kassen.

Coutinho vender tilbage til Barca når sæsonen er afsluttet for at få klarhed over sin fremtid. I mellem tiden arbejder hans agent hårdt på at finde en ny klub og længe lignede det at Chelsea var en seriøs bejler, men de har nu fundet en anden offensiv spiller og såeldes vil de ikke spendere så mange på Coutinho.

Barca vil have omkring 100 millioner euro for Coutinho, men da Chelsea forventes at bruge 50 millioner euro på Timo Werner, udover de 40 millioner euro de har brugt på Ajax' Ziyech, så har Chelsea næppe råd til at gå ud og bruge endnu 100 millioner euro. Sammenlagt vil det give 1,4 milliarder kroner. Engelske medier er ikke i tvivl om, at Chelsea derfor har droppet Coutinho.

Newcastle har længe været en bejler i forbindelse med overtagelse af klubben, men der er ikke rigtig sket noget endnu - de har i øvrigt været sat i forbindelse med alle spillere i hele verden efterhånden. Desuden har Everton og Tottenham vist interesse, så det bliver spændende at se, hvad der sker med Barcas brasilianske stjerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Også Chelsea dropper Philippe Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder