Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chok i Barca: Messi vil væk

Nyheder: Af Sajad Koftan - 3. juli 2020Chok i Barca: Messi vil væk

© Cadena Ser


Ifølge radiostationen Cadena Ser har FC Barcelonas største stjerne, Lionel Messi, fået nok af cirkusforestillingen i klubben og har derfor valgt at afbryde alle kontraktforhandlingerne med ledelsen i klubben.

Den 33-årige superstjerne vil væk til næste sommer, melder mediet Cadena Ser - angiveligt grundet klubbens ledelse som ødelægger mere end den gavner, beretter mediet.

Det kører ikke for FC Barcelona - hverken på banen eller på ledelses-gangene, hvor den interne uro, ballade og splittelse nu har sat en stopklods for historiens bedste fodboldspiller, som angiveligt ønsker at forlade Camp Nou til næste sommer, hvor legendens kontrakt udløber med catalanerne.

Messi har nemlig valgt at afbryde alle kontraktforhandlingerne med ledelsen i Barca, hvor argentinerens nærmeste venner i omklædningsrummet allerede har fået besked om beslutningen.Barcas mest scorende spiller nogensinde er først og fremmest træt af historierne i pressen, som jo bliver lækket af klubben og som sætter holdet, og især Messi, i dårligt lys.

Så sent som i januar blev Messi nærmest gjort ansvarlig for fyringen af klubbens daværende træner, Ernesto Valverde, hvor de spanske medier omtalte Messi som manden der førte kniven mod sin tidligere træner.

Og i forbindelse med COVID19-nedlukningen herunder Barca-spillernes lønnedgang var Messi ude med riven i et direkte angreb mod ledelsen.

- Det overrasker os til stadighed, at der internt i klubben er nogen, der forsøgte at sætte os under et forstørrelsesglas og forsøgte at presse os til noget, vi hele tiden vidste, at vi ville gøre, skrev Barcelona-spillerne i en meddelelse.

Sportsligt er den seksdobbelte Ballon d´Or-vinder endnu mere frustreret over den manglende kvalitet i truppen, som jo betyder at catalanerne langt fra kan dyste med om eksempelvis Champions League-titlen.

Verdens bedste fodboldspiller scorede sit mål nummer 700 for Barca - dog rakte det ikke til en sejr mod Atletico Madrid i tirsdags.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder