Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Frenkie de Jong er på vej tilbage

Nyheder - 8. juli 2020
Frenkie de Jong er på vej tilbage

©


Frenkie de Jong har været nede i et sort hul, da Barcas klublæger angiveligt havde regnet forkert på hans skade. I første omgang fik han at vide, at han blot ville gå glip af en enkelt kamp, men pludselig var skaden værre end først antaget og det gjorde ham rasende.

Spanske medier mente at vide, at De Jong var så rasende, at han truede med at rejse hjem til Holland efter at lægerne havde givet ham forkerte informationer. Straks gik nyheden på, at flere spillere i truppen var utlfredse, da også de havde oplevet at blive undersøgt med et forkert udfald.

Den gode nyhed ved gårsdagens træning var, at Frenkie de Jong endelig kunne træne med og det glæder rigtig mange fans, som drømmer om en midtbane med De Jong og Puig på samme tid. Puig har fået spilletid i De Jongs fravær og i den periode har hverken Rakitic eller Vidal spillet sig tættere på en startplads.

I aften tager Barca imod Espanyol og her er De Jong ikke med. Han forventes først at kunne få nogle minutter i weekendens kamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder