Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere Barca-profil: Messi forlader aldrig klubben

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. juli 2020
Tidligere Barca-profil: Messi forlader aldrig klubben

© SPORT


Den tidligere Barca-profil Giovanni van Bronckhorst har talt med mediet AFP, hvor hollænderen manede til besindighed omkring Lionel Messis fodboldfremtid.

Verdens bedste fodboldspiller er angiveligt træt af klubbens ledelse, som smider alt ansvaret fra sig når førsteholdet har udfordringer på grønsværen - en udmelding som radiostationen, Cadena Ser, berettede om i sidste uge.

Samtidig hævdede radiostationen at catalanernes superstjerne har afbrudt alle kontraktforhandlingerne med Barcas ledelse, som jo naturligvis har sat gang i alverdens teorier og rygter om troldmandens fremtid.

Men ifølge den nu 45-årige tidligere Barca-profil, Giovanni van Bronckhorst, som idag er cheftræner for kinesiske Guangzhou R&F, kan alverdens Barca-fans godt tørre sveden af panden, fortalte hollænderen mediet AFP i et langt interview.

- Han er en af de få spillere i verden som aldrig nogensinde forlader sin hjerteklub FC Barcelona. Jeg beundrer ham for det, da det jo er en sjældenhed idag, sagde van Bronckhorst.

Van Bronckhorst forlod Arsenal til fordel for Barcelona i 2003 og vandt Champions League med klubben i 2006, da en sprudlende Messi var ved at bryde igennem.

- Jeg har kendt Messi siden han var 16 og nu er han 33. Ikke nok med at han er historiens bedste fodboldspiller, så er han utrolig sympatisk som menneske og en fantastisk familiefar.

- Derfor kan jeg ikke forestille mig at han river rødderne op og trækker familien ud af Barcelona, slog van Bronckhorst fast.

Messi har tidligere meldt ud at han ikke mener at catalanerne er i stand til at kæmpe med om CL-titlen, hvis ikke truppen får tilført kvalitet fra den absolutte top.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder